Sammen med Hyun Bin bekreftet skuespiller Lee Dong Wook å spille i HARBIN-filmen – 1NEWS

  • Whatsapp


1NEWS – Skrevet av: Datteren min Aishwarya Ravelia

Read More


Film HARBIN regissert av Woo Min Hoo er en actionfilm om en spionaksjon som fant sted på begynnelsen av 1900-tallet i en by som heter Harbin. Denne byen er hovedstaden i Kinas nordligste provins, Heilongjiang. Historien på HARBIN fokuserer på livet til uavhengighetsaktivisten Ahn Jung Geun.

Disse aktivistene risikerte livet desperat for å gjenvinne hjemlandet. HARBIN skal spille hovedrollen Hyun Bin, Jeon Yeo Been, Park Jung Min, Jo Woo Jin, Yoo Jae Myung, Park Hoon, og det blir en spesiell opptreden ved Jung Woo Sung.


Rapportering fra Soompi, hvis skuespilleren Lee Dong Wook blir med på filmen HARBIN. En representant fra Lee Dong Wooks byrå uttalte: «Det er sant at Lee Dong Wook dukker opp i filmen HARBIN.» Detaljene til karakteren som skal spilles av Lee Dong Wook er imidlertid fortsatt ukjent.

1. Karakterer i HARBIN

Bilde

Den kjekke skuespilleren Hyun Bin skal spille Ahn Jung Geun, en generalløytnant i den koreanske hæren. Park Jung Min vil ta på seg rollen som frihetskjemperen Woo Deok Soon, som setter landet sitt først foran sitt eget navn. Da vil Jo Woo Jin, Kim Sang Hyun, jobbe sammen med Ahn Jung Geun for å finne deres tapte land igjen.

I tillegg vil Jeon Yeo Been spille Mrs. Gong, et medmedlem av Independence Army, og Yoo Jae Myung vil spille Ahn Jung Geuns assistent Choi Jae Hyung. Park Hoon spiller Mori Datsuo fra Empire of Japan.

2. Prosess for å forstå karakter

Bilde

Bli kjent med filmproduksjonsteamet HARBIN besøkte Ahn Jung Geun Memorial Museum personlig 24. november. Gjennom dette besøket avslørte regissøren «metoden, tankesettet og historien som skal formidles for filmen HARBIN, alt er annerledes enn mine tidligere filmer. Så jeg føler meg nervøs og spent.»

På samme måte var skuespiller Hyun Bin nervøs og avslørte: «Etter å ha bestemt meg for å delta i dette prosjektet, kom jeg til Ahn Jung Geun Memorial Museum alene og på den tiden. Det er en dyp tyngde og nervøsitet i hjertet mitt. Jeg skal gjøre mitt beste sammen med våre fantastiske skuespillere og ansatte.»

«Jeg kan ikke forestille meg å risikere livet ditt og dedikere livet ditt til landet ditt. Jeg vil jobbe hardt for å forstå følelsen av hvordan dypt begjær er,» sa Jeon Yeo Been.

.

Related posts

Legg igjen en kommentar