Raissa Ramdhani-eksamen uten mors tilstedeværelse, Arbani Yasiz, elskede, akkompagnerer ved spesielle øyeblikk – 1NEWS

  • Whatsapp


1NEWS – Nykommer ung sanger Raissa Ramadhani være glad. Skuespillerelsker Arbani Yasiz ble erklært å ha uteksaminert fra London School of Public Relations (LSPR) og holdt sin eksamen torsdag 1. desember 2022 på Ritz Carlton, Kuningan.

Read More


Sangerinnen til sangen «Separation is More Beautiful» deltok på konfirmasjonen hennes iført en kebaya som hadde blitt forberedt for lenge siden. Haru og glede er tydelig forente følelser i Raissa på denne tiden.

– Ærlig talt er jeg glad og rørt samtidig med det jeg har oppnådd så langt. Jeg har gått gjennom mange ting fra første semester til siste semester. Nå trenger jeg ikke lenger bry meg med å tenke på campusoppgaver, sa han ispedd latter.


1. Jeg savner mors nærvær

Bilde

Men midt i moroa. Raissa ville også at moren hennes skulle følge med på eksamen. Men det er synd, Raissa må akseptere en virkelighet som ikke er like vakker som historiene til vennene hennes, fordi moren hennes ikke har vært i stand til å følge henne siden 2017.

«Alle barn, når de er ferdige, ønsker å være i følge med foreldrene sine, ikke sant? Jeg ser at andre venner fortsatt har mødrene sine, jeg vil også bli ledsaget av det. Men du kan ikke, så jeg håper at moren min fortsatt kan se meg ovenfra,» sa Raissa.

2. Arbani Yasizs tilstedeværelse blir «medisin»

Bilde

Men likevel ble Raissa lettet over nærværet av kjæresten hennes. Arbani Yasiz var også til stede ved konfirmasjonen. Arbani sa at for øyeblikket kan Raissa administrere tiden sin godt.

«Jeg er veldig glad for at du endelig ble uteksaminert også. Så langt har vi kjempet om tidsfrister,» sa Arbani.

.

Related posts

Legg igjen en kommentar