Kvinnelige fans avklaring om Cha Eun Woos notater til trakasseringsproblemer dukker opp

  • ShareJakarta, 1NEWS

Cha Eun Woos navn blir fremhevet når han blir anklaget for å ha seksuelt trakassert en fan.

Det startet med det hektiske nettdiskusjonsforumet Pann, som diskuterte Cha Eun Woos forfatterskap.

Mange vitnesbyrd sier at Cha Eun Woo ba en av sine kvinnelige fans om å kle seg sexy.


Kan vi møtes når du har på deg trange klær? Så sexy«, lyder teksten.

Tilsynelatende var det folksomt da hendelsen ble etterforsket i 2019.

På den tiden delte en kvinnelig fan et bilde av Cha Eun Woos håndskrift for henne gjennom sosiale medier.

I presiseringen av den kvinnelige fanen sitert fra koreaboo, avslørte Cha Eun Woos håndskrevne notat som han skrev på showet fansign år 2016 siden.

På den tiden promoterte Cha Eun Woo og ASTRO-medlemmer sangen Åndeløs.

«Hei, jeg er en fan som mottok et håndskrevet notat fra Cha Eun Woo. Jeg tror at ved å legge ut på sosiale medier vil mange andre fans kunne se det. Faktisk er denne signaturen fra et fanmøtearrangement i 2016 under promotering av sangen Breathless. Jeg ba alle ASTRO-medlemmer skrive ned varme ord til meg,sa fansen.

«Da jeg kom til skrivebordet til Cha Eun Woo fortalte jeg ham at han var veldig sexy i trange klær. Han skrev umiddelbart ned hva jeg sa om trange og sexy klær. Med andre ord sa jeg til Cha Eun Woo at han kler trange klær veldig godt. . Han skrev om ordene mine med den hensikt å gå tilbake til å bruke trange klær når vi møtes igjen i fremtiden.» han fortsatte.

Det ser imidlertid ut til at skriften ble brukt av uansvarlige personer som skal ha kommet med falske anklager mot artisten og sangeren slik at det igjen ble mye diskutert.

Les på neste side.

(dis/fic).

  • Share

Legg igjen en kommentar